~~~~Mijn VANALLESENNOGWATBLOG~~~~

zaterdag 13 december 2008

KERSTMARKT KERKEBÖSKE HELDEN

......ZONDAG 14 DEC. IS ER KERSTMARKT BIJ KERKEBÖSKE IN HELDEN.....AANVANG 10,00 UUR EN HET DUURT TOT 16,00 UUR.......

.........IK HEB EEN GEDEELTE VAN M'N WERKSTUKKEN OP DE FOTO GEZET,HET LICHT IN DE GARAGE WAS NIET NIET ZO GEWELDIG....EEN GEDEELTE IS DAN OOK MISLUKT.....EN BUITEN SCHEEN DE ZON TE FEL....KREEG JE TEVEEL SCHADUW.....MISSCHIEN LUKT HET MORGEN WEL......WE ZULLEN ZIEN.........8 opmerkingen:

Jeany zei

meid, wat jammer dat je neit zoveel verkocht hebt, ik vind je stukken prachtig!!!!!!!!!!!!!! Erg mooi gemaakt allemaal, ik weet neit wat ik mooier vind, allemaal erg leuk, goe gedaan meissie!!! Enne, ook een voordeel als je veel overhoud heb je zelf de prachtigste dingen thuis. :), liefs van mie

Etje zei

Goede morgen,

Begrijp het ook niet zo goed dat je niet zoveel verkocht hebt want je stukken zijn toch prachtig zeker.
Maar nu heb je er natuurlijk veel om bij je thuis te houden.

Groetjes

Chris zei

Die je hier laat zien Thea, zien er prima uit! Daarom is het mij onbegrijpelijk waarom de verkoop niet zo liep hoe jij je het wenste!

Jeany zei

hee mied, ben er weer, kom je ff vertellen dat ik allllllessssssssss, mooi vind, :), enne, dat je een dikke knuffie krijgt van mij, zo nu sjuul uitlaten, ben weer weg, doeiiii

Jeany zei

Gewoon omdat je een lieverd bent. Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Anya zei

Oeps je maakt wel erge mooie kerstversiering, echt mooi.
En je bent nooit te laat voor een kopje koffie hahaha......
Trouwens bij ons in t dorp , bij de bloemist zijn nog volop kerstbomen te koop (misschien bij jou in de buurt ook ) Maar bij die grote tuincentrums zijn ze bijna op en trouwens veeeeeeel te duur.
Ik heb voor onze boom 8.75 betaald, en dat kostte ze allemaal groot of klein , dus ik heb voor een grote gekozen hihi..( en toch nog een echte nordman boom die bijna geen naalden verliest :)
Alvast prettige feestdagen Anja

Anya zei

Als we nu heeeeeeeel vaak bij madam in die flashe op de site kijken of alleen maar aantikken moet ze ook snel een feestje geven ,daar kan ze nie meer onderuit komen hahaha... ;)

En van die boom ,is toch ook een mooie prijs. Zo geweldig vind ik die nordman bomen ook weer niet.
En gelukkig je hebt er toch nog een :) dus ga maar lekker versieren , creativiteit heb je zat dus dat zal wel lukken. Veel versierfun :P

LEKE zei

Hoi hoi, wat een leuke dingen heb je toch altijd. Ik baal wel hoor dat ik zo weinig tijd heb om te knutselen. Volgend jaar ben je hier ook nog wel te vinden he?
Groetjes en knuffeltje Lisette