~~~~Mijn VANALLESENNOGWATBLOG~~~~

zondag 29 juni 2008

ROMMELMARKT


...............VANDAAG WAS IK OP DE ROMMEL MARKT......DAAR KOCHT IK DEZE POTTEN....

...MET EEN BLOEMETJE ERIN ZIEN ZE ER NIET SLECHT UIT.............NU NOG EEN PLEKJE ZOEKEN OM ZE NEER TE ZETTEN..........

7 opmerkingen:

Jeany zei

leuke potten meid, konden ook bij mij staan hoor, hahah,
zeg thea, van mijn 2de site krijg ik geen bericht dat er iemand iets schrijft, hoe komt dat heb jij dat ook?

amuseer je vandaag maar bij wendy, ik ga foto's maken van de schilderijnen, hahah, ben veslaafd nu. nee hoor, ga nog ff mannethe biujstaan bij de laatste kiezel. ikke op stoeltje vragen of ie ies wil drinken, hij ploeteren, doeii, dikke knuff.

Jeany zei

hoi Thea, ik heb een paar hele leuke nieuwe linkies op die andere, weet je wel, die zaubernadel is echt iets voor jou, moet je even na kijken zo leuk. Ik krijg allemaal neiwue linkies met hobbies die ik ook leuk vind bij het zoeken tussen de bloggies, erg leuk en weet je waarom......?????

callemie zei

ja leuke potten
en je vind wel vast een plekje in je mooie tuin!
dikke knuf

Jeany zei

zeg greijntje, wat moet ik nu halen uit dat laatste bericht van jou, op die brunnen? Snep er niks van. Bei de wei, Callemieke, heeft onze codetaal door, ze heeft me al gevonden, hahah, we spreken te goed belsj kennelijk. Doei, slapie zacht.

Jeany zei

je moet toch eens de woordjes van ons callemieke lezen op mijn brunnen, tis me toch een sjatti dendiejen hoor.

Jeany zei

Ha theake, ja dat is de voering van de binnentas, zelfde stof als lindi der tas, haha, ik heb er een trekkoord als sluiting ingedaan, als iemand mijn tas opbreekt zitten ze er nog neit in, slim he?

Jeany zei

Hoiiii, de buitenkant is meubelstof, stevig dus, en zo'n binnetas is niet moeilijk, de rits kreeg ik er juist niet in, maar dat komt wel in en volgende versie, met label, bedoel ikminderdaad een etiket, lijkt me leuk, jeany in a bottle. haha