~~~~Mijn VANALLESENNOGWATBLOG~~~~

vrijdag 20 juni 2008

PIOEN ROOS

.......EEN KLEINE WEEK LATER................BIJ DE ALDI ....BRACHT IK EEN PAAR BOSSEN PIOENROZEN MEE.......

.........IK HEB EEN PAAR HEEL OUDE KOFFIE KANNEN...... DIE IK ALS VAAS GEBRUIK.......HIER STAAN DE PIOEN ROZEN WEL LEUK IN...........


........BIJ DE KRINGLOOP WINKEL.....BRACHT IK EEN PAAR GLAZEN BAKJES MEE..........

......VOOR HEEL VEEL DINGEN TE GEBRUIKEN.......

12 opmerkingen:

Jeany in a bottle zei

HEE WA LEUK,

ik ben de boel aan het resetten, maar alles ligt door elkaar, hellllluuuuppppp

thea zei

De pioenrozen zag ik ook staan bij de aldi, maar toch maar niet meegenomen, ze zijn zo snel weer uitgebloeid, maar ik vind ze mooi en zeker zo in een koffiekan.
Fijn weekend gewenst!

Jeany in a bottle zei

Hee theake, euhhhh, wel een beetje verwarrend, wie is thea met zwarte letters? Dat ben jij niet he Truus? Ik wilde ( bei de wei) mijn naam al heel lang veranderen in Jeany, vin ik gewoon leuk hoor. Maar die kleuren gingen opeens vanzelf, daar deed ik niks aan, dus toen ben ik gaan zoeken en kwam er achter dat je alle kleuren kunt veranderen, ja, dan wil je dat ook uit proberen. Zit al 2 uur te wachten op mijn chinees, mijn manneke is weer eens laat werken. Ik ga morgen ook wat leuks doen, denk ik, is ng ff afwachten, maar als het leuk is stuur ik je een fotoke, ik stuur je ook een fotoke van het tasje voor Lindi, das nl al af, fijn weekend meid, knuff.

THEA zei

Thea met zwarte letters is Thea uit Groningen...Noorderkiek....
Dus dat ben ikke niet.
Enne...al die fotootjes...leuk...leuk...leuk...
hoe meer hoe liever, dat weet je.
En die kleuren, dat is alleen maar leuk, af en toe heb ik 't idee, dat blogge meedenkt!! Toch veel leuker als web-log en hoe of ze allemaal heten. Volgens mij hebben wij de leukste eruit, toch !!
Lekker puhhhhhhhh...

callemie zei

gezellig meid !
hier zijn de pioenrozen nu gesneuveld hahah zoals de koe dus hihi
heb weeral even moeten lachen met de reacties van ons madam in de fles! haha
dadakes meid

travelerpicture zei

hallo Thea. bedankt voor het berichtje in mijn blog. sorry dat ik het wat nagelaten heb om nog een een bezoekje te brengen maar bij deze maak ik er nu nog eens gebruik van. blij dat ik het nog eens gedaan heb want je hebt een mooie blog met prachtige bloemstukken. ik denk dat het een boeiende hobby is voor u en dat je het perfect weet te gebruiken. op je vraag of wij ook al eens fietsen? jazeker hoor, als het weer het toelaat natuurlijk. de komende maanden komen we misschien eens naar limburg om daar een toertje te maken, want om te fietsen moet je in de limburg zijn he, met zijn prachtige fietsroutes.
nog vele groetjes en plezier met je hobby en blog.

Alfred

Jeany in a bottle zei

ha meis, dat leuks wat ik zou gaan doen is maar half werk geweest, ik zit nl bij een vrouwenclubje, jaja, die hausfrauen unter uns, en we zouden iets creatiefs gaan doen, wat denk je, 6 kruiden in ene pot planten, 2 min. waren we klaar. haahaha. Daar durf ik niet eens een foto van te maken, maar de lunch was over heerlijk, ik krijg een recept van curchettebrood (hoe schrijf je dat?) dat stuur ik dan ook door naar jou, oke? doeg, dikke knuf.

Chris zei

Je moet gewoon de ideèn maar hebben he? Het staat ook nog leuk zeg!

Anoniem zei

Je pioenrozen staan er prachtig bij :))
@ Die lift is rechts(rug naar zee), waar vroeger een trap/openbare wc was.
Hij komt op het grote plein uit !
Dag, Marjolein

boomkruiper zei

En met zo weinig moeite heb je toch een top-resultaat. Echt leuk!

Anoniem zei

Natuurlijk mag je mij toevoegen...doe ik het ook :))
Dag, marjolein

Jeany in a bottle zei

Hee thea, waar blijft je jurkje? Heerlijk he zo kunnen tutten. Heb ik allang niet meer gedaan, maar ga ik binnekort wel inhalen hoor, hahaa.
Jack is volop bezig met het 'buusjpad" wordt echt leuk hoor. Ikke, ben tasje aan het maken en heb voor zielige kat gezeogd, maak in nog een blogje van. Heeeel fijn weekend, doegg, knuff, enne, ohja, callemie is super zielig!!!!!!