~~~~Mijn VANALLESENNOGWATBLOG~~~~

zondag 23 maart 2008

PAASEIEREN


LARS GAAT EIEREN ZOEKEN !!~~ EEN EI IS GEEN EI !! ~~

LARS ~~ TWEE EIEREN IS EEN HAL-LUF EI ! ~~

LARS ~~ DRIE EIEREN IS EEN PAASEI !!! ~~

RICK...... EVEN KIJKEN OF DIE OOK LEKKER ZIJN !!!

RICK.................GEVONDEN !!!!!!!!!!

TRISTAN.........WIL TIJDENS DE BRUNCH AL EIEREN ZOEKEN.

TRISTAN............. WIE ZOEKT.........ZAL VINDEN !!

5 opmerkingen:

Jeany in a bottle zei

Thea meid, wat een plaatjes toch, heerlijk die kindertjes. Lijkt me zo leuk hé, oma zijn. Maar ik moet nog even wachten, denk ik zo. Geniet jij van je lieve schatjes, enneeeeeee, die taart? Zelf gebakken?

THEA zei

Omi zijn is inderdaad heeeel erg leuk ! Had ik ook nooit gedacht!!
De taart is zelf gebakken, ja.
Is ook een van mijn hobby's.

Jeany in a bottle zei

Zo, die ziet er echt mooi uit. Ik bak graag brood (echt brood, niet in zo'n aparaat) en maak heerlijk high tea's, en cake. Taarten ben ik nog niet zo goed in, maar dat komt vast ook nog. Je moet me maar eens een recept geven, als je wil, kan ik dat ook uitproberen. Doegggg

THEA zei

Ik gebruik meestal de mixen van custral, hier uit Limburg. Te koop bij veel boerenbond winkels, en er is ook een winkel in Maasbracht, dacht ik, ze hebben zelfs een site.
Gebruik ik altijd voor vlaaien en taarten, kan niet mislukken. En als ik wat deeg over heb, van de vlaaien bv. kan dat zo in de diepvries. Als ik dat er weer uit haal, laten ontdooien, uitrollen en je kunt het gewoon weer bakken!!
Er makkelijk allemaal. Maar op 't moment, ben ik allerlei recepten aan 't uitproberen, die ik van internet geplukt heb. Nu ik zoveel tijd heb, kan dat. Toen ik nog werkte, had ik daar geen tijd voor!
Wat een luxe he! Om te kunnen doen wat je zelf wilt!!!Heerlijk,ik ben al bijna 2 maanden thuis, kan 't me niet voorstellen!!Maar 't bevalt me super goed!!! Ik besef 't nog steeds niet goed!!

Jeany in a bottle zei

Ik kan me er alles bij voorstellen, geniet er maar van. Je hebt het verdiend!!!